Συλλογή Summer

Όταν πρόκειται για έπιπλα εξωτερικού χώρου, η επιλογή του σωστού υφάσματος ταπετσαρίας είναι ζωτικής σημασίας. Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου εκτίθενται συνεχώς στα στοιχεία της φύσης, πράγμα που σημαίνει ότι το ύφασμα πρέπει να είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα και εύκολο στον καθαρισμό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι υφασμάτων ταπετσαρίας εξωτερικού χώρου που διατίθενται στην αγορά, ο καθένας με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά.

Η συλλογή Summer είναι μια σειρά υφασμάτων ταπετσαρίας εξωτερικού χώρου με μεγάλη  ανθεκτικότητα και αντοχή στο ξεθώριασμα. Κατασκευασμένο από ακρυλικές ίνες, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην υγρασία, την μούχλα και τους λεκέδες. Είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για έπιπλα εξωτερικού χώρου. Τα υφάσματα Summer διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα ύφασμα που ταιριάζει με τη διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου.

Τα προϊόντα μας  έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικά, κομψά και εύκολα στη συντήρηση. Με μια ποικιλία επιλογών σε σχέδια και χρώματα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον τέλειο υπαίθριο χώρο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα υφάσματα εξωτερικού χώρου και για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την υπαίθρια όαση των ονείρων σας.

Συλλογή Verada.

Νέο ύφασμα εξωτερικού χώρου 100 % olefin, με προδιαγραφές.